2018 yeni yil kredileri
2018 yeni yil kredileri

Her yılbaşına özel kampanya düzenleyen bankalar, düşük faizli ve uzun vadeli kredi imkanı sunmaktadır. Bu yüzden 2018 yeni yıl kredileri de merak edilmektedir. Her bütçenin kolaylıkla çekebileceği krediler sayesinde yeni yıla eksiklerimizi tamamlamamız ve borçlarımızı kapatarak girmemiz kolaylaşıyor. Kredi çeşitleri olan ihtiyaç kredileri, Konut kredileri ile taşıt kredisi gibi tüm kredi çeşitlerinde yapılan bu kampanya sayesinde büyük fırsat imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Toplum üzerinde büyük bir baskı oluşturan borçlar ya da eksik ihtiyaçlar bu kredi fırsatları sayesinde kolaylıkla giderilmektedir. Üstelik yılbaşı kredi kampanyalarından yararlanabilmek için banka şubelerine gitmenize de gerek yok. SMS ve internet siteleri aracılığı ile bu kredi kampanyalarına başvurabilir, dakikalar içerisinde kredi sonucunuzu öğrenebilirsiniz. Birçok bankanın 2018 yeni yıl kredilerine bakıldığı zaman şu ayrıntılar göze çarpar.

Farklı Bankaların Sunduğu Cazip Teklifler

2017 yılı ikinci yarısında meydana gelen gelişmeler sonucunda, bankalar en düşük faizli kredi yarışına devam etmekteler. Özellikle devlet bankaları konut kredilerinde ciddi bir kredi hacmine yaklaşsa da diğer bankalar da birçok farklı konuda ciddi atılımlar yapmaktadır.

Halk bankası tarafından sunulan yılbaşı kredi kampanyası, diğer bankalara oranla çok daha avantajlı seçenekler sunmaktadır. Halk Bank 2017 yılında çekilmiş olan kredilerin ödeme tarihini 2018 Ocak olarak belirlemiştir. İnsanların nakit ihtiyacını büyük bir kolaylıkla karşılama olanağı sunulmuş olur. Uygun faizli ve 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sunan Halk bank, 50 bin TL’ye kadar kredi vermektedir. Kredi faiz oranları ise 1,13 faiz oranından başlamaktadır

Yeni yılda tüm eksiklerinizi gidermek, borçlarınızı ödemek istiyorsanız Vakıf bank büyük kredi fırsatı sunuyor. Fakat istenilen bu kredi imkanlarından yararlanabilmeniz adına  kamu çalışanı, emekli ya da özel sektörde çalışıyor olmanız gerekmektedir. Vakıfbank yılbaşı kredisinin üst limiti ise 50 bin TL olarak belirlenmiştir. Faiz oranları ise normal zamanlara göre çok daha düşük olarak belirlenmiştir. 1.17 faiz oranı ile yararlanabileceğiniz Vakıfbank kredi kampanyaları, yılbaşı kredi kampanyaları arasında en çok tercih edilen kredi seçeneğidir.

Özel Bankaların Sundukları

Yapı Kredi yeni yıl kredisi ile müşterilerine finansman olmak istemektedir. Yapı Kredi’nin söz konusu kredi de faiz oranları aylık 0,99’dan başlamaktadır. Uygulanan faiz oranı kullanılan kredi tutarına ve vade süresine göre farklılık göstermektedir.

Yeni yıl kredisinin getirdiği kolaylık ve avantajlardan yararlanmak için Akbank şubelerine de uğranabilir. Akbank yeni yıl kredisi için 48 aya varan vade süreleri belirlemektedir. Ayrıca aylık yüzde 1,29 faiz oranı ile kredi imkanı sağlamaktadır. Söz konusu kredi ile azami 10 bin Türk Lirası verilebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir