2017 mtv kampanyalari
2017 MTV kampanyalari

2017 yılına girmemizle birlikte taşıt sahibi olanlar ödeyecekleri Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV)’ni nasıl ödeyeceklerini, bankaların kampanyaları ile hangi şartlarda ödeme yapacakları konusunu merak içine girdiler. Ödemelerini kolaylıkla yapmak için şartlarını zorlayanlar için bankaların MTV Ödeme Kampanyaları hakkında kredicim.net olarak araştırma yaptık.

Hangi Bankalar Kampanya Veriyor?

Araştırma neticesinde bankaların genel olarak üç taksit olarak kampanyası yaptıkları, araç bakımlarına ait firmalardan indirim imkanı sağladıklarını gözlemlerken, bankaların kampanyaları ve ayrıntıları ise şöyle;

Denizbank

31 Ocak tarihi son gün olan MTV ödemeleri, Denizbank, şubelerinde ve dijital bankacılık ile gib.gov.tr adresi üzerinden yapacağınız ödemelere  üç taksit imkanı sunmaktadır. Aynı şartlarda Trafik Cezalarını ödeme hakkına sahipsiniz.

İş Bankası

İş Bankası yaptığı kampanya ile 200 lira ve üzeri olan MTV ödemelerinizi üç taksitle hizmete sunmuş durumda. Ancak gib.gov.tr adresinden yapacağınız ödemeler otomatik olarak iki taksit olarak kartınızı yansıtılmaktadır. Bununla birlikte Bosch Car servislerinde yüzde otuz indirim ve ücretsiz olarak araçlarınızı check-up yaptırabilirsiniz. Ayrıca şirket kartları ve vadematik kartları da ödemelerde geçerli olacak. Kampanyaya katılım için SMS şartı bulunmuyor.

Akbank

31 Ocak’a kadar yapacağınız ödemelerinize istinaden Axess ile yapılanlar dört taksitle yapılırken, Neo kart ile yapılan ödemelere 20 Lira chip para verilecek. Akbank MTV ödemelerinde en fazla taksit yapan banka olarak radarlara girmiş durumda. Ancak chip para kampanyası için MTV+PLAKA NO yazılarak 4566’ya göndermeniz gerekmektedir. Ayrıca Samsung telefonlarda da yüzde yirmibeşe varan indirimler söz konusu.

Garanti Bankası

Garanti Bankası üç taksit imkanı verirken borç sorgulama için MTV SOR PLAKA NO ile 3340’a SMS göndermeniz yeterli olacak.

Denizbank

5 Şubata kadar yapacağınız ödemelerde üç taksit imkanı ile Açıkdeniz hesabı olmayanlarda kartlı giriş butonuyla giriş yaparak ödeme yapabilecekler. Buradan aynı zamanda Trafik Cezalarınızı ödeyebilirsiniz. Denizbank’ta ticari kartlar ödeme için geçerli olmayacak.

Yapı ve Kredi Bankası

Üç taksit imkanı ile birlikte SONAX HİBRİD boya temizlemeden indirim ile taksit talebi için 444 0 444 nolu müşteri numarasını aramanız gerekmektedir. 100 Lira ve üzeri olan ödemeler için geçerli olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir